Compleet verzorgde party’s, bedrijfsbijeenkomst, bruiloft, personeelsfeest, bedrijfslunch, opening, (afscheids)receptie en BBQ tot maximaal 500 gasten is een andere sterke kant van de Sea Cottage.

Wij beschikken over kennis en materialen die ingezet kunnen worden om een party tot een onvergetelijke happening te maken. Particulieren en bedrijven zijn onze doelgroep.

Onze zorg is het culinaire gedeelte te verzorgen voor u en uw gasten, en de verwachting van u te overtreffen. Een persoonlijke benadering, maatwerk, vakmanschap en kwaliteit daar staan wij voor.

Eigenlijk is niets ons te veel!

Hapjes Yvonne Gunter cropped
Party & Cateringservice Seacottage
Party & Cateringservice Seacottage 2

De party- en cateringservice opties

Salades

Voor ieder wat vis- of vleessalades, bereid in eigen keuken van de beste ingrediënten. Lekker van smaak en iets grof van structuur. Gegarneerd met de beste garnituren. Geserveerd in mooie en degelijke cateringdozen.

Bekijk hier ons assortiment

Bittergarnituur

Gemak dient de mens is een spreekwoord. Wel gemakkelijker kunnen wij het u niet maken. Onze bittergarnituren zijn een lust voor het oog, smakelijk en ruim gesorteerd. Kortom verras uw gasten met het beste.

Bekijk hier ons assortiment

Luxe Amuses

Een van onze toppers onder de luxere bittergarnituren. Geserveerd op RVS schalen trekt een lust van mini glaasjes en amuselepels gevuld met gerookte kip, carpaccio, gerookte ham, palingfilet, zalmfilet, tonijn en Hollandse garnalen op div. manieren bereid aan u en uw gasten voorbij.

Bekijk hier ons assortiment

Koude en warme buffetten

Winters stamppotbuffet of een satúbuffet? Of heeft u liever een klassiek buffet waar u gast zelf zijn keuze bepaalt? Klik snel op Koud- en warmbuffeten. Er gaat een wereld voor uw open met allerlei culinaire verrassingen. Borden, bestek en servetten bij de prijs inbegrepen en vuil retour.

Bekijk hier ons assortiment

Feest, receptie of party

Sea Cottage verzorgd op locatie al uw feesten, party’s, receptie’s etc. Bij u thuis, vereniging of bedrijf wij regelen het voor uw. Geheel in stijl en naar uw wensen. Het culinaire gedeelte nemen wij voor onze rekening maar ook verzorgen wij statafels, bars, glazen, tenten etc. Veel grote bedrijven kunnen wij tot onze referenties rekenen (over de Sea cottage)

Bekijk hier ons assortiment

Verhuur

Bij Sea Cottage verhuren wij ook allerlei benodigtheden om uw feest, party tot een geslaagd geheel te maken. Statafels, kop en schotel, glazen, tenten etc. bijna alles is te huur.

Bekijk hier ons assortiment

BBQcompleetverzorgd.nl: catering op maat

Maak uw bruiloft, personeelsuitje of familiefeest compleet met een uitgebreide BBQ op locatie. Vanuit onze lunchroom in Haarlem cateren we uw BBQ en nemen we u alle zorgen uit handen; van de voorbereiding, tot het grillen en het opruimen. Zodat u en uw gezelschap zorgeloos kunnen genieten.

Meer over BBQcompleetverzorgd.nl