Sea Cottage wordt in de volksmond ook wel “Het Kleine Zeehuisje” genoemd. Dat doet vermoeden dat wij uitsluitend etenswaren uit de zee leveren en dat is niet helemaal waar! Wij bieden naast grandioos belegde broodjes met vis of vlees ook heerlijke complete vlees- en vismaaltijden. En dat alles vanuit “Het Kleine Zeehuisje”.

Sinds juli 1998 is de Sea Cottage gevestigd in het hart van de Waarderpolder. Vanuit de Sea Cottage leveren wij, van broodjes, snacks tot compleet verzorgde maaltijden en partijen, aan passanten, bedrijven en instellingen en dat alles onder het mom “Kwaliteit uit de Waarderpolder”. Want kwaliteit hebben we! Service en kwaliteit in een perfecte balans. Groot geworden op het land of in de zee en op een uitstekende wijze bewerkt door mensenhanden. Dat is waar we voor staan!

Ons-team-Seacottage

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag : 09:00 t/m 18:30 uur
Zaterdag : 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag en buiten deze openingtijden geopend voor feesten en partijen.

Nieuws

Nieuwe website Sea Cottage online
Vanaf heden is onze nieuwe website online. Wij zijn continu bezig om deze voor onze klanten zo gebruiksvriendlijk mogelijk te maken dus heb je een tip?! Laat het ons weten via info@seacottage.nl

 

Vacature

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s die als fulltime, parttime of oproepkracht bij ons willen werken.

Interesse? Stuur een open sollicitatie naar info@seacottage.nl »

Referenties & Foto’s

Hieronder treft u een lijst aan van bedrijven, particulieren en vereningingen die wij tot onze vaste gasten mogen rekenen. Of het nu gaat om een salade voor 2 personen of een complete party voor 500 personen, wij nemen voor u alles uit handen.

  Technische Unie Referenties Stiho Bouwmaat
Referenties Lands Advies Referenties Rotary Bloemendaal
Referenties Group 4 Securop Vannu
Referenties Bouwbedrijf van der Worp Referenties Koninklijke BAM
Utiliteitsbouw te Amsterdam
(foto’s)
Referenties Bottelier Slooptechniek Goeiezaak